Hirdetés
Home / Szentesi hírek / Korlátozások Szentesen a húsvéti ünnepek idejére

Korlátozások Szentesen a húsvéti ünnepek idejére

Hirdetés

Szabó Zoltán Ferenc polgármesteri rendeletet hozott a húsvéti ünnepek idejére. Ez április 10-én 12 órakor lépett hatályba és április 13. 24 óráig él.

Ez alapján tilos csoportos összejövetelek szervezése, lebonyolítása. Bárminemű csoportosulás maximum létszám 3 fő lehet. Ez alól kivétel az egy háztartásban élő személyek együttléte, illetve munkavégzéshez köthető tevékenység. A tiltás vonatkozik csoportos sport- és kulturális tevékenségekre, egyéb, nem egy háztartásban élő személyek utcai csoportosulására.

A Szentesre látogató vendégekkel kapcsolatban kötelezi a szállásadót, vendéglátót, hogy állítson ki igazolást arról, hogy vendégül látta, elszállásolta a szentesi lakcímmel, tartózkodási hellyel nem rendelkező személyeket.

Kötelező minden bolt, árusítóhely, áruház dolgozóinak szájmaszkot és gumikesztyűt viselnie a nyitvatartás alatt. Ezeken a helyeken korlátozva van a belépők száma. A létszám 5 m²-enként maximum 1 fő. A bevásárlókocsikat, kosarak, kilincseket óránként kell fertőtleníteni.

Az előírások betartását a rendőrség, a polgárőrség és a közterület-felügyelet jogosult ellenőrizni.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Letartóztatásban marad a volt élettársának megölését megkísérlő szentesi férfi

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával egyezően a Szegedi Ítélőtábla helybenhagyta a letartóztatása fenntartását annak a szentesi elkövetőnek, akit …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés