Hirdetés
Home / Legfrissebb / 17 fertőzött van Csongrád megyében

17 fertőzött van Csongrád megyében

Hirdetés

Az európai országok közül utolsóként Magyarország jutott el odáig, hogy területi adatokat közöljön a koronavírussal fertőzöttekről. A központi tájékoztató oldalon megyékre lebontva láthatjuk a járvány eloszlását.

Április 1-re 525-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, közülük Budapesten 232-en, Pest megyében 98-an élnek. Vannak olyan megyék is (Békés, Heves), ahol mindössze 3 regisztrált betegről tudni.

Elhunyt négy krónikus betegséggel küzdő idős beteg. Mind a négy személy szív- és érrendszeri alapbetegségben szenvedett. Az elhunytak száma ezzel 20 főre nőtt, de 40 főre emelkedett a gyógyultak száma is – írta a központi koronavírus-portál.

Hangsúlyozzák, hogy még mindig a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, s ahogy az eddigi elhunytak adataiból is látszik, a koronavírus az idősekre a legveszélyesebb, ezért nyomatékosan kérjük az időseket, hogy maradjanak otthon, és a bevásárláshoz kérjék hozzátartozóik vagy az önkormányzat segítségét.

A tegnapi napnak megfelelően, szerdán is nyilvánosságra hozták az elmúlt 24 órában elhunyt négy beteg alapbetegségeit is. Az idős áldozatok magas vérnyomással, vagy szív- és érrendszeri betegséggel szenvedtek.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy autó Szentesnél

Árokba hajtott egy autó vasárnap délután Szentesnél, a 45-ös úton. (Fotó: illusztráció) A szentesi hivatásos …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés