Hirdetés
Home / Legfrissebb / Új szabály szerint lehet a piacon is vásárolni

Új szabály szerint lehet a piacon is vásárolni

Hirdetés

A kormányrendelet értelmében a 65. éves életkort betöltött vásárlók csak 9 óra és 12 óra között tartózkodhatnak a piacon. Ebben az időszakban viszont 65 éves életkort be nem töltött vásárlók nem lehetnek a piacon.

Annak ellenőrzése, hogy a piac kapuján belépő megfelel-e ennek a szabálynak az üzemeltető feladata. Kérjük, hogy a belépésnél szükség szerint előre (kérés nélkül) mutassa be az életkorát bizonyító dokumentumot (személyi igazolvány vagy jogosítvány, vagy útlevél).

Kérjük, hogy azok, akik a fenti feltételnek az adott időszakban nem felelnek meg ne is próbálkozzanak a belépéssel, illetve a 65. életév alattiak 9 óráig hagyják el a piac területét.

Aki nem tartja be a fenti szabályt szabálysértést követ el, a bírság 5.000 Ft-tól 500.000 Ft-ig terjedhet.

A kormányrendelet szerint az árusokra a fenti életkori szabály nem vonatkozik.

Kérjük, hogy a már jól ismert érintkezési, érintési szabályokat (1,5 méteres távolság, áruérintés, kézmosás stb.) továbbra is, nagy odafigyeléssel tartsák be. Szükség szerint használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt.

(szentes.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés