Hirdetés
Home / Legfrissebb / Koronavírusos beteget kezelnek a szentesi kórházban

Koronavírusos beteget kezelnek a szentesi kórházban

Hirdetés

Diagnosztizálták az első pozitív koronavírussal fertőzött beteget kórházunkban. A beteg nem a mi településünkről származik, állapota stabil, és jelenleg kórházunk fertőző osztályán látják el – közölte szombat délután Szabó Zoltán Ferenc polgármester.

2020. március 28-án dr. Kalmár Mihály a szentesi dr. Bugyi István Kórház főigazgatója tájékoztatása szerint sajnos diagnosztizálták az első pozitív koronavírussal fertőzött beteget kórházunkban. A beteg nem a mi településünkről származik, állapota stabil, és jelenleg kórházunk fertőző osztályán látják el.

Kérem a lakosságot, hogy a lehető legszigorúbban tartsa be a Kormányrendeletek illetve az Önkormányzat által közzétett rendeletek utasításait.

Tisztelettel megkérem a 65. életévét betöltött, legveszélyeztetettebb korosztályhoz tartozó lakosainkat, hogy a lakhelyüket csak kivételesen indokolt esetben hagyják el.

– fogalmazott a polgármester.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés