Hirdetés
Home / Szentesi hírek / Továbbra is fogadják azokat a hivatalnál, akiknek rendkívüli települési támogatásra van szükségük

Továbbra is fogadják azokat a hivatalnál, akiknek rendkívüli települési támogatásra van szükségük

Hirdetés

A Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Szociális Irodája jelenleg is fogadja azokat az ügyfeleket, akiknek rendkívüli élethelyzetükre tekintettel támogatásra van szükségük.

Ennek figyelembe vételével a gyógyszertámogatás, a rendkívüli települési támogatás megállapítása, valamint a köztemetés elrendelése iránti kérelmeket sürgős esetekben hétfői és csütörtöki napokon be lehet nyújtani a Hivatal bejáratánál meghatározott módon.

Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy halasztható ügyeikben a veszélyhelyzet megszűnését követően keressék fel Irodánkat.

A rendszeres támogatások vonatkozásában (rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény, lakásfenntartási támogatás) tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogyha a támogatások megállapítása lejárt, annak meghosszabbítására a veszélyhelyzet megszűnését követő 15 napon belül lesz lehetőség. Abban az esetben, ha a támogatás folyósításásának feltételei fennállnak, azt a lejárat időpontjától kezdődően fogjuk megállapítani és az elmaradt támogatást egyösszegben kiutalni.

(szentes.hu, fotó: archív)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Segítségnyújtáshoz vonultak a szentesi tűzoltók

Szerdán egy szentesi lakáshoz riasztották a szentesi hivatásos egységet. Egy személy rosszul lett és önerejéből …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés