Hirdetés
Home / Szentesi hírek / Támogatja az önkormányzat a fás szárú növények pótlását

Támogatja az önkormányzat a fás szárú növények pótlását

Hirdetés

Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete lakossági fás szárú növénypótlások finanszírozására önkormányzati éves költségvetési alapot hozott létre. Eszerint a jegyző által a lakossági ügyfél részére kiadott fás szárú növény kivágási engedélyben megjelölt pótlási kötelezettségnek megfelelő fajú, fajtájú fás szárú dísznövény vásárlásához önkormányzati támogatást biztosít.

Egy lakossági ügyfél  évente maximálisan 2 db díszfa, vagy díszcserje vásárlása esetén bruttó 5.000,- Ft/db értékben (évente maximum bruttó 10.000,- Ft) kaphat önkormányzati támogatást.

Az önkormányzati támogatásra jogosult lakossági ügyfél a Faiskolában az önkormányzati támogatás mértékével csökkentett bruttó árat fizeti meg. A támogatást kizárólag csak az veheti igénybe, akinek a határozatban meghatározott pótlási kötelezettsége 2020. évre vonatkozik.

A támogatás igénybevételéhez a Faiskolában le kell adni a határozatot.

A támogatást a Szentesi Díszfaiskolában (Vásárhelyi út) és a Szalva és Tóth Kert Kft-nél (Gázos kövesút és az elkerülő út kereszteződésétől a gát felé haladva) 2020. november 30-ig vásárolt fás szárú növények után lehet csak igénybe venni.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Letartóztatásban marad a volt élettársának megölését megkísérlő szentesi férfi

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával egyezően a Szegedi Ítélőtábla helybenhagyta a letartóztatása fenntartását annak a szentesi elkövetőnek, akit …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés