Hirdetés
Home / Kékfény / Vízelvezető árokba hajtott egy autó Csongrádon

Vízelvezető árokba hajtott egy autó Csongrádon

Hirdetés

Tűzesethez és balesethez is riasztották a megye tűzoltóit az elmúlt hétvégén.

Égett a nádas vasárnap délelőtt Szegednél, az 55-ös út mellett. A szegedi tűzoltók két egysége fojtotta el a lángokat, a tűzesetben senki sem sérült meg.

Teljes terjedelmében égett egy fából készült melléképület vasárba délben Kelebia területén. A ruzsai és a kiskunhalasi hivatásos egységek érkeztek a helyszínre, a tűzoltók közös erővel, rövid idő alatt elfojtották a lángokat. A tűzesetben nem sérült meg senki.

Egy hektáron égett a kiszáradt aljnövényzet vasárnap kora délután Algyőnél. A szegedi hivatásos és az algyői létesítményi tűzoltók végezték el a beavatkozást, melynek köszönhetően a környezetben nem okozott komoly károkat a tűz.

Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő vasárnapra virradó éjjel Szegeden. Egy társasházi lakásban riasztotta a lakókat a berendezés, a szegedi tűzoltókat riasztotta a főügyelet. Az egységek elvégezték a szükséges méréseket, a tűzoltók is kimutatták a szén-monoxid megemelkedett koncentrációját. Az érzékelőnek köszönhetősen senki sem sérült meg.

Háromszáz négyzetméteren égett a nádas szombaton Szeged külterületén. A város hivatásos egysége rövid idő alatt megfékezte a lángokat, a tűzben senki sem sérült meg.

Két személyautó ütközött szombaton délelőtt Hódmezővásárhelyen, a Rárósi utcán. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben senki sem sérült meg.

Vízelvezető árokba szaladt egy személyautó szombaton délután Csongrád belterületén. A csongrádi hivatásos tűzoltók emelőpárna segítségével végezték el a műszaki mentést, a balesetben nem sérült meg senki.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Új csuklós és szóló autóbuszok álltak forgalomba Szentesen is

Tovább fiatalodik Csongrád-Csanád megye járműállománya. Az elmúlt hetekben 7 darab MAN Lion’s City GL A23 …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés