Hirdetés
Home / Kékfény / Lezárták a nyomozást: üzemanyagot, akkumulátort, fagyállót lopott egy felgyői tanyáról

Lezárták a nyomozást: üzemanyagot, akkumulátort, fagyállót lopott egy felgyői tanyáról

Hirdetés

A Csongrádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a 20 éves férfival szemben, aki egyebek mellett akkumulátort és üzemanyagot vitt el egy tanyáról Felgyőn.

A megalapozott gyanú szerint a felgyői férfi 2019. december 21-én éjszaka mászott be a község külterületén lévő ingatlan udvarára. Az ott álló személyautó tanksapkáját lefeszítette és abból, valamint egy munkagépből több tíz liter üzemanyagot szívott le. Ezután elvitt egy akkumulátort, majd bement egy melléképületbe, ahonnan egy műanyag kannát és 6 liter fagyállót tulajdonított el. A tulajdonos csak másnap észlelte a lopást, majd bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök a nyomozás során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta azt is, hogy az eltulajdonított tárgyakat eladta. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

(police.hu, fotó: illusztráció)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy lószállító Csongrád és Gátér között

Hétfőn délelőtt árokba hajtott egy lószállítót húzó személyautó a 451-es főút 15-ös kilométere közelében, Csongrád …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés