Hirdetés
Home / Megyei hírek / Szentes és Csongrád is megjelenik az Utazás Kiállításon

Szentes és Csongrád is megjelenik az Utazás Kiállításon

Hirdetés

A megyeszékhely, valamint a Szegedi Szabadtéri Játékok mellett az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, Makó, Mórahalom, Szentes és Csongrád képviseli szűkebb hazánk turisztikai kínálatát a rangos szakmai eseményen.

Rendezvénynaptárral és imázsfilmmel, valamint a turisztikai szereplők megyei összefogásával készül Magyarország legnagyobb idegenforgalmi seregszemléjére a megyei önkormányzat. A február 27. és március 1. között immár 43. alkalommal megrendezendő kiállításon saját standdal és hat kiállítóval várja az utazás szerelmeseit Csongrád megye, a HUNGEXPO területén.

Tegnap Gémes László, a megyei közgyűlés elnöke bemutatta azt a turisztikai rendezvénynaptárt, melyben 38 település 50 eseménye szerepel, kulturális és szabadidős programokkal, és nagyobb fesztiválokkal, de megtalálhatók benne autentikus falunapok is. Gémes hozzátette, sok éves lemaradást orvosol a megye azzal, hogy önálló standon mutatkozik be az Utazás 2020 kiállításon, február 27. és március 1. között.

(csongrad-megye.hu nyomán)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Az egyéni körzetek eredménye alapján kimondható: a Jobbik jelöltjei nélkül nincsen kormányváltás

Rendkívül hosszú szavazatszámlálási procedúra után végül megszületett az ellenzéki előválasztás végeredménye, ahol Dobrev Klára nyerte meg …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés