Hirdetés
Home / Kékfény / Féltékeny volt, ezért megverte az ismerősét egy Csongrád megyei községben

Féltékeny volt, ezért megverte az ismerősét egy Csongrád megyei községben

Hirdetés

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki féltékenységből okozott életveszélyes sérüléseket egy ismerősének – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint az egyik Csongrád megyei faluban élő férfi 2019. tavasza óta gyanakodott arra, hogy az élettársa szexuális viszonyt kezdett az egyik ismerősével. Ez a gondolat benne egyre erősödött, majd 2019. augusztus 7. napján, este, megkérdezte erről élettársát, aki elismerte, hogy korábban valóban volt viszonya a sértettel. Másnap a sértett SMS-ben megkereste a vádlottat, hogy tudna-e neki pénzt kölcsönadni, mire a vádlott közölte vele, hogy keresse fel őt lakóhelyén. Délután 5 óra körül a sértett megjelent a vádlott házánál, de már nem tudta elmondani, hogy miért jött, mert miután a belépett a házba, a vádlott ököllel fejen, illetőleg test szerte ütni kezdte őt, majd kérdőre vonta az élettársával folytatott viszony miatt. Az ütések következtében a sértett a földre került, ahol a vádlott többször belerúgott. A bántalmazásnak azzal lett vége, hogy a sértett el tudta lökni magától a vádlottat, ki tudott menekülni a házból és a kerítésen átmászva, az autójába beugorva elhagyta a helyszínt.

A sértett az otthonába távozott, majd mivel erős fejfájása, illetőleg mellkasi fájdalmai voltak, részére mentőt hívtak, majd kórházi ellátásban részesült.

A sértett a vádlott magatartása következtében a fej, az arc, valamint a felsőtest többszörös, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseit szenvedte el, valamint eltört az egyik bordája is, amely megsértve a mellhártyát közvetett életveszélyes állapotnak megfelelő légmellet okozott.

A főügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

(ugyeszseg.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

A kormány segít a leégett sportcsarnok újjáépítésében

A Dr. Papp László sportcsarnokban december 28-án hajnalban csaptak fel a lángok. Az épület első …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés