Hirdetés
Home / Kékfény / Ez a bíróság döntése az eltűnt Judit volt párjáról, a gránátos támadás ügyében

Ez a bíróság döntése az eltűnt Judit volt párjáról, a gránátos támadás ügyében

Hirdetés

Jogerősen felmentette a Szegedi Ítélőtábla kedden azt a férfit, aki ellen a szentesi jegyző sérelmére 2006-ban elkövetett kézigránátos merénylet miatt indult eljárás.

Az 57 éves férfit előre kitervelten, hivatalos személy sérelmére, eljárása miatt, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádolták.

A táblabíróság az első fokon eljáró Szegedi Törvényszék ítéletét helybenhagyó döntése szerint a bizonyítási eljárás során nem lehetett minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy a kézigránátos támadást a vádlott követte el.

Különös módon a férfi neve éppen a kézigránátos robbantás előtt egy hónappal, egy másik ügyben is felmerült. A rendőrség éppen most hétfőn 10 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít egy 2006-ban eltűnt nő, Koncz Judit eltűnésének ügyében. A nő, aki korábban éppen D.L. élettársa volt, a gyerekkel együtt töltötte az éjszakát, az új élettársa máshol éjszakázott. Amikor D. l. a gyerek láthatására megérkezett, nem jutott be a lakásba, ezért a nő szüleit hívta telefonon.

A nőt nem találták a lakásban, a nyomozás szerint a pongyolájában tűnt el, de még a kontaktlencséje is a lakásban maradt. A nő a rendőrség szerint bűncselekmény áldozata lett, ügyében a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztálya emberölés miatt nyomoz.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés