Hirdetés
Home / Kékfény / 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség egy szentesi nő eltűnése ügyében

10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség egy szentesi nő eltűnése ügyében

Hirdetés

Kétéves gyermekét egyedül hátrahagyva távozott szentesi albérletéből még 2006-ban egy nő, aki a nyomozók szerint gyilkosság áldozata lett.

A nő 2006. július 21-én 19 óra és 22-én 9 óra között hagyta el a lakást, azóta nem adott magáról életjelet. Az eltűnésével kapcsolatban beszerzett adatok és információk alapján életellenes bűncselekmény áldozatává vált – olvasható a rendőrségi portálon közzétett felhívásban.

Az országos rendőrfőkapitány a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva

bruttó 10.000.000, azaz tízmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti.

A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A díjkitűzés visszavonásának jogát az országos rendőrfőkapitány fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve annak elkövetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodánál, illetve bármelyik rendőri szervnél, ennek módjáról ITT írnak bővebben.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Súlyos baleset volt Szentesnél

Súlyos balesethez riasztották a szentesi tűzoltókat csütörtökön délután. Teherautó és személyautó karambolozott Szegvár és Szentes …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés