Hirdetés
Home / Legfrissebb / A Honvédot legyőztük, az OSC-től kikaptunk

A Honvédot legyőztük, az OSC-től kikaptunk

Hirdetés

A múlt héten a magyar válogatott győzelmével befejeződött Európa-bajnokság óta először rendeztek fordulókat az ob I-ben. A Honvédot 10-7-re legyőztük, a hibátlan A-Híd OSC Újbudától vereséget szenvedtünk. A Metalcom-Szentes így az ötödik helyen áll a ,,B” csoportban.

METALCOM-SZENTES–BUDAPESTI HONVÉD SE 10–7 (4–2, 3–1, 1–2, 2–2)
Szentes, 250 néző. V: Kun Gy., Csizmadia Zs.SZENTES: MEIXNER – Kókai, Nagy M. 1, Vörös, Baszara 1, Somogyi B., Hriszoszpatisz 1
Csere:
 MÁTYÓK 2, Pellei K., Bozó 1, HEGEDŰS B. 1, Gergelyfi, PELLEI F. 3
Edző:
 Pellei Csaba
HONVÉD:
 DECKER A. – Kardos A., Tóth Gy., Szirányi 1, SZIVÓS 2, Simon R. 1, Juhász Zs.
Csere: 
Illés S., FÜLÖP B. 3, Fejős, Molnár G., Manhercz Á. Edző: Merész András

Gól – emberelőnyből: 9/4 ill. 12/4
Gól – ötméteresből:
 –, ill. 3/3
Kipontozódott:
Kókai (25.p.), Kardos A. (28. p.), Pellei F. (32. p.)

Pellei Csaba: – A bajnoki szünet előtti három mérkőzésünk jól sikerült, és ezt a sorozatunkat szerettük volna folytatni a Honvéd ellen is. Jól kezdtük a találkozót, és végig fegyelmezetten játszva, kiváló kapusteljesítményünknek is köszönhetően újabb fontos győzelmet arattunk.

Merész András: – Szentesen csak az a csapat szerezhet pontot, amely tudása legjavát tudja nyújtani, ez nekünk ma nem sikerült. Az első két negyedben ment el a mérkőzés, a különbséget a hátralévő időben már nem tudtuk csökkenteni. Bár tizenöt pontunk van, ezzel a vereséggel nehézzé tettük magunknak az alapszakasz hátralévő részét.

A-HÍD OSC ÚJBUDA–METALCOM-SZENTES 17–4 (5–1, 5–1, 4–1, 3–1)
Nyéki uszoda, 100
 néző. V: Fodor R., Petik A.
OSC:
 LÉVAI – SALAMON F. 3, MANHERCZ K. 5, Bundschuh 2, UBOVICS 1, Drasko Brguljan, Burián 2. Csere: Hargitai II Attila (kapus), Seman, Szabó Balázs, KOVÁCS GERGŐ 2, Tóth M. 1, Ukropina 1, Bognár B. Edző: Vad Lajos
SZENTES: Duvnjak Sztarcsevics – Pellei K., Hriszoszpatisz, Kókai, Hegedűs B. 1, Nagy M. 2, Mátyók. Csere: Kovács K. (kapus), Kasza, Bozó, Pellei F. 1, Gergelyfi, Rébeli-Szabó Á., Kürti-Szabó M. Edző: Pellei Csaba

Gól – emberelőnyből: 9/5, ill. 5/1
Gól – ötméteresből: 4/3, ill. 2/1
Kipontozódott: Kókai (27. p.), Szabó Balázs (28. p.), Kasza (29. p.)

Kósz Zoltán (másodedző): – Nem ez volt a hét fő attrakciója, hanem a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés, de ezt a mérkőzést is nagyon komolyan vettük. Még ha valamennyire tartalékos kerettel is, de igyekeztünk sportszerűen végigjátszani a találkozót.

Pellei Csaba: – Teljesen megérdemelten nyert az OSC. A két csapatnak mások a céljai, de ezt a meccset is le kellett tudni. Remélem, hogy ez a vereség nem okozott nagy törést bennünk.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

A Jobbik a választókra bízza, melyik miniszterelnök-jelöltet támogatják

Összeült a Jobbik elnöksége, hogy megvitassák, kit támogatnak az előválasztás második fordulójában – írta saját …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés