Hirdetés
Home / Legfrissebb / Gamerek és youtuberek is jönnek Szentesre farsangkor

Gamerek és youtuberek is jönnek Szentesre farsangkor

Hirdetés

Az elmúlt évben akkora sikert aratott a Városi Karnevál keretében megrendezett Gamer Party, hogy idén több gamer és youtuber látogat el városunkba a városi farsang keretében.

Idén nem lesznek busók, és a szervezők egy napra koncentrálnak, így 2020. február 22-én újra álarcosokkal és maskarásokkal népesül be a sportcsarnok és annak környéke.

Délelőtt 9 órától óvodások és iskolások bemutatójával indul a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban a karnevál. Közben fánk kóstolás, ingyenes ugrálóvár, kiszebáb készítés, arcfestés várja a gyermekeket. Az érdeklődők közben a legmenőbb Gamer állomások-at ingyenesen próbálhatják ki. Lesz Brawl Stars, PS, XBox, Nintendo, Oculus Rift CV2, autószimulátor állomás.

A bemutatók után veszi kezdetét a II. Szentesi Gamer Party, melyben közös játék és közönségtalálkozó keretében találkozhatunk az alábbi youtuberekkel: Zsomac, Isti, Unfield, AlmasPetiii. A sportcsarnok előtti programokban egész napos gasztro udvar és kirakodóvásár, valamint a Hunyadiak Örökében Történelmi Hagyományőrző Egyesület boszorkány sátránál, íjászat, középkori tollas és szabaduló sátor várja az érdeklődőket.

Délután 17 órakor téltemető tűzgyújtás és kiszebáb égetés lesz a sportcsarnoknál, melyen közreműködik a Vaga Banda gólyalábas csoport, tűzzsonglőrökkel.

Idén nem lesz vonulás a Kurca partra, minden a sportcsarnoknál lesz. Egész nap járni fog a városnéző kisvonat, melyre nagyon sokan várnak. Ez esti programra a kapunyitás 18 órakor lesz, majd 18.30-kor a Szentesi Kiss Bálint Kötélugró Sportegyesület bemutatója lesz.

Két sztárfellépőnek örülhetnek a fiatalok. Vanek Andor lép a színpadra fél 8-kor, majd a Kelemen Kabátban koncert zárja a napot.

(szentes.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy lószállító Csongrád és Gátér között

Hétfőn délelőtt árokba hajtott egy lószállítót húzó személyautó a 451-es főút 15-ös kilométere közelében, Csongrád …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés