Hirdetés
Home / Kékfény / Lezárt akta: pénztárcát és mobiltelefont vittek el egy idős nőtől Mindszenten

Lezárt akta: pénztárcát és mobiltelefont vittek el egy idős nőtől Mindszenten

Hirdetés

A hódmezővásárhelyi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a négy fiatallal szemben, akik pénztárcát, illetve mobiltelefont vittek el egy idős nőtől Mindszenten. Kifosztás miatt kell felelniük.

A feltételezett elkövetők 2019. június 24-én délután csöngettek be az idős asszonyhoz, mert állításuk szerint valaki széthordta a családi ház előtt lévő téglarakást. A fiatalok felajánlották a segítségüket, de munka közben elterelték az asszony figyelmét. Eközben az egyikük bement az ingatlanba, és a hálószobában álló szekrényből kivett egy mobiltelefont, valamint egy pénztárcát, a benne lévő harmincezer forint készpénzzel együtt. Ezt követően visszament a társainak segíteni. A sértett csak később vette észre telefonja és tárcája hiányát, majd bejelentést tett a rendőrségen. A helyszínre érkező nyomkövető kutya segítségével a nyomozók a feljelentést követően néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon csoportosan elkövetett kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban átadták az ügyészségnek.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Heccből vágták ki a gyümölcsfákat Tömörkényen

A csongrádi rendőrök elfogtak három fiatalt, akik Tömörkényen szórakozásból utcai gyümölcsfákat vágtak ki. A rendőrségre …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés