Hirdetés
Home / Szentesi hírek / Szentesi gazdára is szavazhatunk Az év agrárembere versenyen

Szentesi gazdára is szavazhatunk Az év agrárembere versenyen

Hirdetés

Lóczi János agrárinnováció kategóriában került az agrotrend csoport versenyének döntőjébe. Szavazni ide kattintva lehet január 20-ig.

Az Év Agrárembere Díj azt a célt szolgálja, hogy olyan gazdálkodókat, agrárszakembereket mutasson be a nyilvánosság előtt, akik a gazdaság és a társadalom tartóoszlopai. Magával az elismeréssel azokat a gazdálkodókat tüntetik ki, akik rendkívüli teljesítményükkel, ötletgazdagságukkal, céltudatosságukkal, elköteleződésükkel és kitartásukkal sokat tesznek a mezőgazdaságért.

Több környi zsűrizés most érkeztünk el a kategóriák döntőihez, ahol közönségszavazás dönt. A kategória döntők során az összesen 30 jelölt (kategóriánként 3-3) online szavazáson méretteti meg magát.

Lóczi János egyetemi tanulmányait a Budapesti Kertészeti és Élelmiszeripari és a Budapesti Műszaki Egyetemen végezte kertészmérnöki valamint pénzügyi és gazdasági menedzsment szakon. Több évtizedes kertészeti tapasztalattal rendelkezik, melynek egy részét nagy nemzetközi vállalatnál (Syngenta) vezető beosztásban eltöltött idő alatt szerezte meg, de saját vállalatokat is épített, épít.

Jelenleg amellett, hogy a Szentesi Gazdaszövetkezet Kft. tulajdonosa, mely 30 éve beszállítója a világ egyik legnagyobb étterem láncának, a Gremon Systems Zrt. ügyvezető igazgatójaként tevékenykedik.

2013-ban, több társával megalapította a Gremon Systems Zrt.-t. Ez a vállalat, az alapításától eltelt idő óta a világ egyik leginnovatívabb szoftver és hardver fejlesztő és gyártó cég lett, több mint 24 országban rendelkezik ügyfelekkel. Célja a kertészeti szaktanácsadás digitalizálása, a távoli, adatalapú döntéstámogatás, vezérlés megvalósítása.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Letartóztatásban marad a volt élettársának megölését megkísérlő szentesi férfi

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával egyezően a Szegedi Ítélőtábla helybenhagyta a letartóztatása fenntartását annak a szentesi elkövetőnek, akit …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés