Hirdetés
Home / Legfrissebb / Szabó Zoltán Ferenc: Szentes közösségként, egymásért is tud dolgozni

Szabó Zoltán Ferenc: Szentes közösségként, egymásért is tud dolgozni

Hirdetés

Közösségi oldalán mondott rövid újévi köszöntőt Szentes polgármestere.

Elmúlt egy év. 2019-ben mindannyian azon dolgoztunk, hogy a városnak, barátainknak, ismerőseinknek egy boldogabb, élhetőbb Szentest biztosítsunk. Büszke vagyok arra, hogy egész évben azt láttam: Szentes közösségként, egymásért is tud dolgozni. Eltelt az advent és a karácsony időszaka. Remélem mindenkinek sikerült kipihennie magát, mert 2020-ban is egy olyan év vár ránk, ahol folytatnunk kell a fejlődést, ami a város által már megszokott volt az elmúlt években, évtizedekben.

– fogalmazott Szabó Zoltán Ferenc.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

2 hozzászólás

  1. Szentesen mi fejlődött sorolni kellett volna , jut eszembe a szemét díjat emelték ez volt január után első fejlődés ….. semmi ezért nem említi …… jahhhh a barátok ismerősök .

  2. Jahhh jut eszembe kórháztól a csongrádi útig kerékpár út, bíróságnál híd épült ami koránt se olyan forgalmas mint a kórháznál lévő szűk híd, szűk hidat kellett volna elsőként felújítani ,ne csak a városközpontot fejlesszék , szélét letojják. … oszt mennyi adósságot vettek fel rá .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés