Hirdetés
Home / Szentesi hírek / Szabó Zoltán Ferenc: a helyben élők támogatása evidencia

Szabó Zoltán Ferenc: a helyben élők támogatása evidencia

Hirdetés

,,Sem az államnak, sem az önkormányzatoknak nem szabad túlzottan beavatkozniuk a piaci viszonyokba, de a helyiek támogatása valamelyest kötelezettségünk is” – fogalmazott az Alfahírnek adott interjújában Szentes polgármestere.

Az ipari parkon kívüli kisebb helyi vállalkozások támogatása teljesen evidens, mint ahogyan a helyben élők támogatása is evidencia. Az építményadó alól például adómentességet élveznek a 30 négyzetméter alatt üzletek működtetői. Cél, hogy a vállalkozókkal folyamatosan kapcsolatot tartsunk, és erre kerekasztalt is hozzunk létre, hogy együtt találjuk ki a koncepciókat. Természetesen a gazdasági helyzet folyamatosan változik, és az internetes kereskedelem fellendülése miatt sok kisebb helyi vállalkozás kerül nehéz helyzetbe. Azt vallom, hogy sem az államnak, sem az önkormányzatoknak nem szabad túlzottan beavatkozniuk a piaci viszonyokba, de a helyiek támogatása valamelyest kötelezettségünk is.

– fejtette ki a polgármester.

Az Alfahír teljes interjúja itt olvasható.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Előválasztás: Szűcs Ildikó nyerte a szentesi-csongrádi körzetet

A szavazatok összesítése után csütörtök délután kiderült, a Jobbik, a DK, az LMP és az …

Egy hozzászólás

  1. Nem kaptam választ előző kérdésemre , törülték ..Ez a szólás szabadság jobbik módra ….. még egyszer kérdem ..Az új polgármester miért nem tudja mennyivel vette át a város vezetést , illene a lakosság számára nyilvánosságra hozni …Gyanítom Szirbik óriási adósságot hagyott hátra ,csak a Petőfi szálló pervesztés több száz millió adósság….. fórumot nyitnak de érdekfeszítő kérdés tabu…. csak polgármester szája íze szerint szabad véleményt írni , mi történik arról hallgatnak ….. remélem nem törlik … Új polgármester bezárkózik nem nyílt , népszerűség nem ott kezdődik mindenhol ott ül ,, de kiket képvisel ha a lakosság felé nem közöl semmit….. Remélem munkahelyeket teremt , szentesiek ne vidére járjanak dolgozni…… tessenek már komolyan venni a városvezetést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés