Hirdetés
Home / Legfrissebb / Szentesen nem készülnek politikai tisztogatásra

Szentesen nem készülnek politikai tisztogatásra

Hirdetés

Ott fogunk csak személyi kérdésekben beavatkozni, ahol a gazdasági társaságokban nem látjuk az általunk gondolt helyes irányt, vagy a város lakossága úgy ítéli meg, hogy lépnünk kell – fogalmazott az Alfahírnek adott interjújában Szabó Zoltán Ferenc.

Szentes polgármestere a következőket mondta:

Itt Szentesen semmilyen politikai tisztogatásra nem készültünk és nem készülünk. Szeretnénk a következő időszakban az intézmények és gazdasági társaságok történetét és belső struktúráját pontosan látni. Ott fogunk csak személyi kérdésekben beavatkozni, ahol a gazdasági társaságokban nem látjuk az általunk gondolt helyes irányt, vagy a város lakossága úgy ítéli meg, hogy lépnünk kell. Van ilyen is. Ezek a pályázatok inkább arról szólnak, hogy a megbízott vezetők helyett konkrét kinevezett vezetőkre van szükség. Ezeket rendbe szeretnénk rakni, és mindenhova olyan alkalmas vezetőt kinevezni, aki akarja és tudja is tenni a feladatát. Olyat, aki számon kérhető és felelősségre is vonható.

A teljes interjú itt található.

(Fotó: Samu Tamás Gergő/Alfahír)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Farkas Sándor nyert Szentesen

Farkas Sándor a Fidesz-KDNP jelöltje megnyerte a választást Csongrád-Csanád megye 03-as számú választási körzetében. 86,44 százalékos feldolgozottság …

Egy hozzászólás

  1. ,,Ott fogunk csak személyi kérdésekben beavatkozni, ahol a gazdasági társaságokban nem látjuk az általunk gondolt helyes irányt, vagy a város lakossága úgy ítéli meg, hogy lépnünk kell.,, szóval diktatúra , meg fojtják a kormány oldalt , régi kommunista módszer ….. polpot megye.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés