Hirdetés
Home / Legfrissebb / Szabó Zoltán Ferenc még nem tudott hivatalosan találkozni Farkas Sándorral

Szabó Zoltán Ferenc még nem tudott hivatalosan találkozni Farkas Sándorral

Hirdetés

Kölcsönösen keresték egymást az elmúlt két hónapban, de a térség fideszes képviselőjével, agrárminisztériumi államtitkárral, miniszterhelyettessel még nem tudott találkozni Szentes polgármestere – derül ki Szabó Zoltán Ferenc Alfahírnek adott interjújából.

A térség fideszes képviselőjével, Farkas Sándor agrárminisztériumi államtitkárral, miniszterhelyettessel milyen a kapcsolatuk?

Eddig oda jutottunk, hogy kölcsönösen kerestük egymást az elmúlt két hónapban. Éppen a tegnapi napot néztük ki, de végül ez az időpont sem lett alkalmas. Rendezvényeken találkoztunk eddig, de hivatalos négyszemközti találkozóra még nem került sor. Szeretnék mindenkivel jó kapcsolatot kialakítani. A kórház vezetésével is úgy néz ki, hogy ez sikerül. Az igazgatóval is nemrég tárgyaltam. A megyei közgyűlés elnökével is együttműködésre törekszem, és úgy tűnik, hogy lesznek hamarosan eredmények is, amelyekről be tudunk majd számolni. Kicsit ezt a parlamenti képviselői vonalat kell közösen erősítenünk. Azért dolgozom, ezért jövök-megyek hetente is Szegedre, és máshova is, hogy a város lobbiját maximálisan elősegítsem.

A teljes cikket itt lehet elolvasni.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

A Jobbik a választókra bízza, melyik miniszterelnök-jelöltet támogatják

Összeült a Jobbik elnöksége, hogy megvitassák, kit támogatnak az előválasztás második fordulójában – írta saját …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés