Hirdetés
Home / Szentesi hírek / Ajándékot kaptak a Százszorszép és Mátéffy Ferenc utcai óvodások

Ajándékot kaptak a Százszorszép és Mátéffy Ferenc utcai óvodások

Hirdetés

Az idei évben a Hunor Coop Zrt vezetése úgy döntött, hogy a Lecsófesztiválon a gyermekszínpad műsorát úgy állítják össze, hogy szentesi óvodáknak és alsó tagozatos gyermekeknek adnak lehetőséget az önmaguk bemutatására. Több óvodai csoport jelentkezett a felhívásra és a cég a kóstolójegyekből befolyt összeget az óvodai csoportok és az óvodák támogatására fordítja – számolt be róla közösségi oldalán a cég.

Csatordai Lajos kereskedelmi igazgató ez ügyből látogatott el a szentesi Százszorszép és Mátéffy Ferenc utcai óvodákba, ahová előzetes egyeztetés után a hőn áhított ajándékokat elvigye.

A Százszorszép Óvodások Polgár Judit sakkpalotát kértek, mert óvodás korban szeretnék a sakkot megtanítani alapfokon a gyerekeknek. A Mátéffy utcai óvodások két 17 éves szőnyeget akartak lecserélni, valamint hangfalat és egy zenél játszót kértek.

Csatordai Lajos elmondta, hogy a jövő évi lecsófesztiválra ismét meghirdetik ezt a fellépési lehetőséget. Az óvodák vezető megígérték, hogy áprilistól úgy fognak készülni, hogy a nyári szünet után az első fellépésük a Szentesi Lecsófesztiválon legyen.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Segítségnyújtáshoz vonultak a szentesi tűzoltók

Szerdán egy szentesi lakáshoz riasztották a szentesi hivatásos egységet. Egy személy rosszul lett és önerejéből …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés