Hirdetés
Home / Kékfény / Kiderült, hogy nem migránsok, hanem szeszcsempészek építették az alagutakat évtizedekkel ezelőtt

Kiderült, hogy nem migránsok, hanem szeszcsempészek építették az alagutakat évtizedekkel ezelőtt

Hirdetés

Amikor az első hírek érkeztek a migránsok által ásott alagutakról, sokan nem hitték el. A tőrt – nem kis meglepetésre – a kormány iránt a végsőkig lojális Magyar Nemzet döfte a migráns-alagútról nyilatkozók szívébe.

A lap rendőrségi forrásokra hivatkozva, azt írta, hogy a csikériai alagutat még a délszláv háború előtt, szeszcsempészetre használták, Szerbia felől érkezett rajta az alkohol Magyarországra. És akinek ez sem volt elég: a Magyar Hang munkatársai vették maguknak a fáradtságot és elmentek Csikériára, ahol kiderült, hogy az alagútról minden falubéli tud. Igaz, nem most jöttek rá, hogy ott van, hanem ők is úgy tudják, ahogyan a rendőrségi források: az alagút még a délszláv háború előtt épült, szeszt csempésztek rajta Szerbiából Magyarországra.

A Magyar Hang az eheti kormányinfón szerette volna megkérdezni Gulyás Gergelyt erről, de a Miniszterelnökséget vezető miniszter nem válaszolt, inkább cáfolta a Magyar Nemzetet:

Szemben az ön alagutakra vonatkozó kutatásaival, ilyen kutatásokat nem folytattam, az ön által említettek tudomásom szerint a 2019-es évben keletkezettek.

Az ásotthalmi járatra vonatkozó kérdésünke pedig egész egyszerűen nem felelt. Így még mindig nem tudjuk, hogy miért télen értesült a nyilvánosság egy nyáron felfedezett migránsalagútról.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Lesodródott az útról Fábiánsebestyén közelében

Egy személygépkocsi lesodródott az úttestről tegnap délelőtt Fábiánsebestyén közelében, a 4642-es úton. Az egyedül utazó …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés