Hirdetés
Home / Sport / 11 érmet szereztünk a szentesi lábtenisz Eb-n

11 érmet szereztünk a szentesi lábtenisz Eb-n

Hirdetés

Magyar éremesővel zárult a szentesi lábtenisz Európa-bajnokság: a mieink négy arany-, hat ezüst- és egy bronzérmet szereztek. Különösképpen a juniorok jeleskedtek, akik négy arany- és egy ezüstérmet gyűjtöttek be.

Magyarország beugróként adott otthont az idei Európa-bajnokságnak, Moldova ugyanis az utolsó pillanatban visszalépett a rendezéstől.

A magyar válogatott tagjai kivétel nélkül minden számban (férfi, női, junior egyéni, páros, hármas, valamint U21-es és felnőtt vegyes páros és hármas) érdekeltek voltak, így összesen 13 kategóriában szoríthattunk értük, s végül 11 érmet sikerült megszerezniük.

A juniorok egyéni, páros és hármas kategóriában is aranyérmet nyertek, a mieinknél pályára lépett a tavaly korosztályos világbajnoki címet szerző Fodor Ádám és Oláh Máté is. A hölgyek soha nem látott sikereket értek el, egyéniben és párosban is begyűjtöttek egy ezüstérmet. Férfi páros és hármas csapatunk szintén második lett.

(nso.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Letartóztatásban marad a volt élettársának megölését megkísérlő szentesi férfi

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával egyezően a Szegedi Ítélőtábla helybenhagyta a letartóztatása fenntartását annak a szentesi elkövetőnek, akit …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés