Hirdetés
Home / Országos / Szentes is tiltakozik a MÁV menetrend módosítása ellen

Szentes is tiltakozik a MÁV menetrend módosítása ellen

Hirdetés

Szabó Zoltán Ferenc polgármester elmondta, hogy városunk is csatlakozik a 140-es vonal eddigi menetrendjének változtatása ellen, ami jelentős mértékben érinti Szentes vasúton utazó lakosait. A menetrend december 15-én lép életbe.

Az új menetrend szerint a vonalon változik az ütemesen közlekedő InterCity-vonatok menetrendje és megállási rendje: naponta 2 vonatpár (egy reggeli és esti vonatpár) Szeged és Budapest-Nyugati között nem áll meg, menetideje rövidül. A többi vonat menetrendje a változás miatt módosul, hosszabb menetidővel közlekednek.

A Budapest – Kecskemét – Szeged vonalon a Szent Gellért InterCity vonat helyett menetrendváltástól vasárnaponként TELEVONAT-ot indítak. A TELEVONAT a többi InterCity vonatnál rövidebb menetidővel közlekedik, Kőbánya-Kispest és Szeged között csak Kecskeméten áll meg. A vonat csak vasárnapi közlekedési rend szerint közlekedik.

Szabó Zoltán Ferenc hivatalában látogatást tett Mondi Miklós Zoltán, a pályavasúti területi igazgatója, aki számára ismerős volt a kérés, mert Szeged polgármestere is tiltakozását fejezte ki.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Segítségnyújtáshoz vonultak a szentesi tűzoltók

Szerdán egy szentesi lakáshoz riasztották a szentesi hivatásos egységet. Egy személy rosszul lett és önerejéből …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés