Hirdetés
Home / Legfrissebb / Kíséri és Vajdatelep lakóinak kutyái rászorultság esetén kedvezményes ivartalanítást és chipet kérhetnek

Kíséri és Vajdatelep lakóinak kutyái rászorultság esetén kedvezményes ivartalanítást és chipet kérhetnek

Hirdetés

A szentesi önkormányzat egyeztetést folytatott az illetékes szervekkel a városban régóta fennálló kóbor ebek problémájával kapcsolatban. A bejelentések alapján a legproblémásabb helyszín a Kíséri városrész, illetve a Vajdatelep és környéke – írja a város honlapja.

Azt közölték: a gyepmesteri telep vezetője felajánlotta, hogy ezen városrészek lakóinak rászorultság esetén kedvezményes ivartalanítást, valamint chippel való ellátást biztosít. A városvezetés ezt az akciót a jövőben a város többi területeire is ki kívánja terjeszteni.

Azt kérik: amennyiben tudomásuk van állandóan kijáró kutyáról, illetve kutyaharapás tényéről, szíveskedjenek ezt jelezni a HEROSZ Szentesi Szervezete részére 8 és 20 óra közötti időszakban az alábbi telefonszámon: 70/601-6714.

A gyepmesteri telep egyszerre kb. 25-30 kutyát tud elhelyezni. A menhelyre kerülő kutyák szakszerű ellátásban részesülnek, de mindenféle felajánlást elfogadnak, ami megkönnyíti e munkát.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés