Hirdetés
Home / Kékfény / Lezárták a nyomozást a csongrádi kerékpárlopás ügyében

Lezárták a nyomozást a csongrádi kerékpárlopás ügyében

Hirdetés

A Csongrádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki egy lezárt kerékpárt vitt el a városban.

A gyanúsított 2019. július 2-án délután a belvárosban sétált, amikor felfigyelt a kerékpártárolóban lévő kétkerekűre. A 23 éves elkövetőnek megtetszett a bicikli, ezért úgy döntött elviszi azt. A lakatot letépte, majd eltekert a zsákmánnyal. A sértett csak órák múlva vette észre kerékpárja hiányát, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen.

A nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, elmondta azt is, hogy a kerékpárt később eladta. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók az eltulajdonított biciklit lefoglalták és visszaadták tulajdonosának.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Heccből vágták ki a gyümölcsfákat Tömörkényen

A csongrádi rendőrök elfogtak három fiatalt, akik Tömörkényen szórakozásból utcai gyümölcsfákat vágtak ki. A rendőrségre …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés