Hirdetés
Home / Kékfény / Lezárt nyomozás: használati tárgyakat, szerszámgépeket, notebookot lopott el Szentesen

Lezárt nyomozás: használati tárgyakat, szerszámgépeket, notebookot lopott el Szentesen

Hirdetés

A Szentesi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy helybeli férfival szemben, aki különböző használati tárgyakat, szerszámgépeket és egy notebookot tulajdonított el Szentesen.

A gyanúsított 2019. június 1-jén éjszaka megjelent a belvárosban tartott lakodalom helyszínén, majd, mikor senki nem figyelte, bement a különterembe. Az ott elhelyezett női táskából két üveg parfümöt, egy ezüstkarkötőt, egy esernyőt, valamint egy slusszkulcsot tulajdonított el. A kulccsal kinyitotta az épület előtt parkoló személygépkocsit, amelynek kesztyűtartójából elvette az ott tárolt zsebkést, majd az autó indítókulcsát visszatette a táskába.

Két hét múlva egy, az utcán letámasztott bicikli kosarából vitt el egy őrizetlenül hagyott táskát, a benne lévő notebookkal és iratokkal együtt.

Ezt követően a terhelt 2019 augusztus első hetében egy használaton kívüli raktárból lopott el három motoros fűrészt, két gázpalackot, két villanymotort, valamint egy-egy hangfalat, szivattyút és vízmelegítőt.

A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A 25 éves férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Szentesi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Lesodródott az útról Fábiánsebestyén közelében

Egy személygépkocsi lesodródott az úttestről tegnap délelőtt Fábiánsebestyén közelében, a 4642-es úton. Az egyedül utazó …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés