Hirdetés
Home / Egyéb kategória / Fiatal gazdákkal találkoztak Szegváron

Fiatal gazdákkal találkoztak Szegváron

Hirdetés

A szegvári központban 2019. november 6-án a Csongrád Megyei Közgyűlés, A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Agrya Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége közös rendezésében tartott szakmai konzultációt – írja honlapján a megyei közgyűlés.

A rendezvényt a Csongrád Megyei Közgyűlés képviseletében Kormányos Sándor mezőgazdasági tanácsnok nyitotta meg, majd a következő szakmai témákról tájékozódhattak a Fiatal Gazdák:

  • Az osztatlan közös tulajdon rendezésével kapcsolatos jogszabályi változások Gósz Zoltán, földügyi referens, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
  • Osztatlan közös földek ügyintézésének gyakorlati tapasztalatai Török László, földvédelmi és földminősítési szakügyintéző, Csongrád Megyei Kormányhivatal
  • Földvásárlás finanszírozása Szabó István, OTP

Az AGRYA regionális partnereivel a közelmúltban létrehozta a Fiatal Gazda Oktató és Tanácsadó Központok Hálózatát. A Központok az ország különböző részein – Tiszadob, Szegvár, Kecskemét, Kóny, Szekszárd – az AGRYA tervei szerint a fiatal gazdák szakmai találkozásaihoz és tájékozódásához adnak állandó helyet.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

A Jobbik a választókra bízza, melyik miniszterelnök-jelöltet támogatják

Összeült a Jobbik elnöksége, hogy megvitassák, kit támogatnak az előválasztás második fordulójában – írta saját …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés