Hirdetés
Home / Kékfény / Csaknem négymillió forintért nézték végig a Jobbik-megemlékezés megzavarását

Csaknem négymillió forintért nézték végig a Jobbik-megemlékezés megzavarását

Hirdetés

Rengeteg rendőrt vezényeltek ki a Jobbik október 23-i megemlékezéséhez, igaz a párt rendezvényét egy kisebb csoportnak sikerült végig fütyülnie. Jakab Péter frakcióvezetőt beszéde közben többször is megpróbálták megdobni, de az 56-os hősökenek is kütyültek, amikor a színpadon éppen rájuk emlékeztek.

Sneider Tamás most azt írja a Facebook-oldalán: 3.908.000 forintjába került az adófizetőknek az, hogy a rendőrök végignézték a “fideszes szabadcsapatok ténykedését”. Azt az ORFK hivatalvezetője nem árulta el az országgyűlés jobbikos alelnökének, hogy hányan vettek részt a rendezvény biztosításában. Sneider Tamás posztjában azt hangsúlyozza, hogy

,,A történtekért nem a felheccelt hőbörgőket, nem is a feletteseik utasításait váró rendőröket (akikkel már egy órával az esemény előtt tömve voltak a szomszédos utcák), hanem Orbán Viktor miniszterelnököt és Pintér Sándor belügyminisztert, miniszterelnök-helyettest terheli a felelősség.”

A miniszterelnök idén nem bízta a rendőrökre az ünnepi rendezvény biztosítását, a Zeneakadémián zárt körben mondta el beszédét.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés