Hirdetés
Home / Legfrissebb / Nem érkezett ajánlat a szentesi 106,1 MHz-re

Nem érkezett ajánlat a szentesi 106,1 MHz-re

Hirdetés

A Médiatanács eredménytelennek nyilvánította a pályázatot.

A grémium megszüntette a Szentes 106,1 MHz helyi rádió kereskedelmi használatára közzétett pályázati eljárását, miután arra nem érkezett ajánlat – írja az mmonline.hu.

A frekvencián 2019 június végéig a Rádió 451 szólt. Az adót üzemeltető Kultúr-Média Kft. 2012. júniusában nyerte el a szentesi 106,1 MHz-es helyi kereskedelmi frekvencia használati jogát, ami hét év után, idén június 28-án lejárt. Az az NMHH Médiatanácsa nem újította meg a médiaszolgáltatási jogosultságát.


A Médiatanács legutóbbi ülésén további öt évvel – 2025. február 18-ig – megújította a Budapest 87,6 MHz kisközösségi Spirit FM szolgáltatójának jövőre lejáró rádiós jogosultságát. A testület, szintén a szolgáltató kérelmére, a Kaposvár 91,2 MHz helyi, kereskedelmi Rádió Most Kaposvár szolgáltatójának jövőre lejáró rádiós jogosultságát is megújította öt évvel, 2025. február 20-ig.

A testület eredménytelennek nyilvánította a Sátoraljaújhely 104,9 MHz helyi kereskedelmi rádiós frekvenciára indított pályázati eljárást, mert az egyedüli pályázó pályázati ajánlata alakilag érvénytelen volt.

A grémium véglegesítette és honlapján csütörtökön, illetve pénteken közzétette a Kaposvár 97,5 MHz frekvencia közösségi és a Békés 94,4 MHz kereskedelmi jellegű hasznosításra elfogadott pályázati felhívásokat. Az ajánlatokat a kaposvári frekvenciára december 9-én, a békésire december 10-én lehet majd benyújtani.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés