Hirdetés
Home / Országos / Jakab: az ideológiánál 100-szor, 1000-szer fontosabb az ember

Jakab: az ideológiánál 100-szor, 1000-szer fontosabb az ember

Hirdetés

Kész van Jakab Péter programja a Jobbik tisztújítására – számolt be róla a politikus az ATV Egyenes beszédben. A jövő heti tisztújításon az elnöki székre pályázó politikus közölte, nemzeti, konzervatív értékrendet kíván követni a párttal ha bizalmat kap, de szerinte az ideológiánál 100-szor, 1000-szer fontosabb maga az ember.

Leszögezte: a Jobbik elnökeként, ha megkapja a bizalmat, senkitől nem fogja megkérdezni, hogy jobb- vagy baloldali, csak azt, hogy mit segíthet.

Úgy véli, az utca embere ma a túlélésért küzd, ezért a szolidaritás kell, hogy legyen az egyik legfontosabb értékközösség ma.

Jakab Péter elmondta, az önkormányzati választás megmutatta, hogy oda tudnak állni egymás mellé az ellenzéki pártok, ezért 2022-re ez kell, hogy legyen a recept szerinte, ezt üzenik a választók is, hogy 1-1 elleni küzdelmet kell kialakítani országos szinten.

A jobbikos politikus elismerte, korábban ők is részesei voltak „a lövészárok politikának”.

A kérdésre, hogy Sneider Tamást jó elnöknek tartja-e, úgy válaszolt, kritikusan rossz helyzetben vette át az elnök a párt irányítását, sokan azt várták, hogy végük lesz a vereség és az azt követő bírságok következtében, de nem így történt. Jakab szerint Sneider életben tartotta a pártot, nem a megújulásról szólt az elmúlt időszak.

Azt is elmondta, hogy Jászberényben bele fognak állni a kampányba kőkeményen, mert jövőképet kell mutatni szerinte a térségnek.

(atv.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Az egyéni körzetek eredménye alapján kimondható: a Jobbik jelöltjei nélkül nincsen kormányváltás

Rendkívül hosszú szavazatszámlálási procedúra után végül megszületett az ellenzéki előválasztás végeredménye, ahol Dobrev Klára nyerte meg …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés