Hirdetés
Home / Politika / ,,Nem a választói akaratról szólt a választás”

,,Nem a választói akaratról szólt a választás”

Hirdetés

Erősen indította a vasárnapi eredmények értékelőjét Gémes László, a Fidesz szentesi polgármesterjelöltje: szerinte az önkormányzat választás nem feltétlenül a választói akaratról szólt, hanem a választási matematikáról.

Gémes a „Kurca-Völgye” Szegvári Környezet-, Víz és Természetvédelmi Egyesület elnöke, ez az üzemeltetője a Kurca TV-nek, jóformán a saját tévéjének adott interjút. Elmondása szerint nincs rossz hangulat a szentesi Fidesznél, inkább csalódottak, mert azt hitték, tisztességes eszközökkel lehet választást nyerni, de rájöttek, hogy nem. Ezzel kapcsolatban kifejtette: például szándékosan indítanak ugyanabból a szervezetből másik jelöltet, buszoztatják a szavazókat, névjegyzéket törnek fel.

Szerinte Szegváron sem a választói akarat döntött, hanem kilóra megvették az embereket. Szentesen úgy látja, a város vesztett, de a Fidesz nem fog megsértődni. Elhangzott az is, hogy ő és Bozó Zoltán nem fog beülni a szentesi testületbe.

Itt az erősre sikerült választási értékelés:

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Több mint tízezer szavazattal nyert Márki-Zay Csongrád-Csanád megyében

Zajlik az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek szavazatainak összeszámlálása. Nagyot nyert Márki-Zay Péter Csongrád-Csanád megyében. Csongrád-Csanád megyében: Dobrev …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés