Hirdetés
Home / Kékfény / Nagytőkén kiraboltak egy mozgáskorlátozott idős asszonyt és fiát

Nagytőkén kiraboltak egy mozgáskorlátozott idős asszonyt és fiát

Hirdetés

A szentesi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a két férfival szemben, akik egy nagytőkei mozgáskorlátozott idős asszonyt és fiát rabolták ki otthonukban. A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottakat.

A feltételezett elkövetők 2018. november 9-én 19 óra körül feszítették be az ingatlan ajtaját, a sértetteket bántalmazták, majd mobiltelefonjukkal és több mint két millió forint készpénzzel távoztak.

A szentesi rendőrök a bejelentéstől számított néhány órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit. Egyiküket 2018. november 10-én, a másikat egy nappal később előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Ellenük a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a feltételezett elkövetőket őrizetbe vették.

A Szentesi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Heccből vágták ki a gyümölcsfákat Tömörkényen

A csongrádi rendőrök elfogtak három fiatalt, akik Tömörkényen szórakozásból utcai gyümölcsfákat vágtak ki. A rendőrségre …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés