Hirdetés
Home / Politika / Szokásos duma: Szijjártó szerint Szentes nem fejlődött és a kormánnyal együttműködő városvezetés kell

Szokásos duma: Szijjártó szerint Szentes nem fejlődött és a kormánnyal együttműködő városvezetés kell

Hirdetés

A Fidesz szokás szerint előhúzta azt a kártyát, hogy az éppen aktuális ellenzéki vezetésű település nem fejlődött és a kormánnyal együttműködni képes városvezetésre van szükség.

Szijjártó Péter a héten fórumot tartott Szentesen a törvény szerint összeférhetetlen Gémes László fideszes polgármesterjelölttel. A külügyminiszter szerint a város az elmúlt években alulteljesített beruházás-ösztönzés tekintetében, a változáshoz új, dinamikus, a kormánnyal együttműködni képes városvezetésre van szükség. Szerinte a vidéki közepes méretű településeken még van munkaerő-tartalék, ehhez azonban jobban kell ösztönözni a beruházásokat. Ebben pedig Szentes az utóbbi években nem teljesített elég jól, emellett pedig infrastrukturális fejlesztésekre is szükség van.

Valójában Szentes is alaposan kivette a részét a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból, megközelítőleg két és fél-hárommilliárd forint értékben folytak fejlesztések év elején. A beruházások közül már két kilométernyi kerékpárút, a Zöld Város Projekt részeként pedig három park készült el, a tiszai strandhoz vezető kerékpárút és a Petőfi-felújítás következő lépése, a Tóth József Színházterem kialakítása pedig folyamatban van.

A Hungerit-fejlesztés részeként út épül a két temető között, és elkezdődik az új piaci csarnok építése is.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Több mint tízezer szavazattal nyert Márki-Zay Csongrád-Csanád megyében

Zajlik az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek szavazatainak összeszámlálása. Nagyot nyert Márki-Zay Péter Csongrád-Csanád megyében. Csongrád-Csanád megyében: Dobrev …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés