Hirdetés
Home / Legfrissebb / Szabó Zoltán Ferenc lokálpatrióta városvezetést tervez

Szabó Zoltán Ferenc lokálpatrióta városvezetést tervez

Hirdetés

Terjedelmes cikkben foglalkozik a szentesi választási esélyekkel a Magyar Narancs. A lapnak nyilatkozott többek között Szabó Zoltán Ferenc, a Jövőnk Szentes Egyesület polgármesterjelöltje.

A polgármesterjelölt a következőket mondta:

„Antal Balázs Tibor csapatát én a Fidesz kettes csapatának nevezem, bár tény, hogy szentesi emberek alkotják. Én lokálpatrióta városvezetést tervezek, a lehető legkevesebb pártpolitikával. Ez az utóbbi időben bevált a képviselő-testületben. Elvi nézetkülönbségek ellenére is együtt tudott dolgozni a csapatunk.”

Szabó a jelenlegi polgármesterre, Szirbik Imrére olyan politikusként hivatkozik, akivel nem értettek egyet mindenben, de hat-nyolc éve kölcsönösen tisztelik egymást, és aki őt tartja alkalmasnak arra, hogy összefogást teremtsen a város érdekében. A Jövőnk Szentes Egyesület polgármesterjelöltje úgy gondolja, hogy a szentesi műtőtömböt kétszer már „eladta” a kormányoldal a választási kampányban, és nem valósult meg, harmadszor ez már nem lesz jó ajánlat.

Szerinte rossz néven fogják venni a választók, hogy a Fidesz szentesi tapasztalat nélküli jelölteket is indít. Köztük Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértőt.

A Magyar Narancs teljes cikkét itt lehet elolvasni.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy autó Szentesnél

Árokba hajtott egy autó vasárnap délután Szentesnél, a 45-ös úton. (Fotó: illusztráció) A szentesi hivatásos …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés