Hirdetés
Home / Kékfény / Lopott kerékpár tulajdonosát keresik

Lopott kerékpár tulajdonosát keresik

Hirdetés

A szentesi rendőrök egy eltulajdonított bicikli gazdáját keresik.

A Szentesi Rendőrkapitányság 06050/87/2019. bűnügyi számon, szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló információk szerint a gyanúsítottak 2019 márciusában egy szentesi gyógyszertár elől vitték el a fekete-narancssárga színű, lángmintás, női vázas kétkerekűt. A 24 sebességes kerékpár egy fekete színű kosárral és csomagtartóval is fel van szerelve.

A Szentesi Rendőrkapitányság kéri, hogy a képen látható bicikli tulajdonosa jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth L. utca 43.) a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal, számlával vagy egyéb más okirattal. Telefonon is érdeklődhetnek a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés