Hirdetés
Home / Legfrissebb / A Jövőnk Szentes Egyesület a város érdekét képviselő kampányt folytat majd

A Jövőnk Szentes Egyesület a város érdekét képviselő kampányt folytat majd

Hirdetés

Sajtótájékoztatót tartott a Jövőnk Szentes Egyesület, ahol Szabó Zoltán Ferenc polgármesterjelölt beszélt az elmúlt időszak tapasztalatairól és a szombaton kezdődő aláírásgyűjtésről. (Kiemelt kép: archívum.)

Elmondta, hogy a Jövőnk Szentes Egyesület egy pártokon felülemelkedő összefogás Szentes városáért. Felhívta rá a figyelmet, hogy augusztus 24-én indul a kampány, a szavazást megelőző utolsó 50 nap és kezdődik az ajánlásgyűjtés. Az elmúlt hetekben a zöldséges piacon találkoztak már a lakókkal, hatalmas érdeklődés volt.

,,Csak együtt, közösen tudunk Szentesnek olyan programot adni, ami később kivitelezhető lesz”

– fogalmazott Szabó Zoltán Ferenc polgármesterjelölt. Elárulta, hogy jó hangulatú, pozitív és a város érdekét képviselő kampányt folytatnak majd. A következő 5 évet együtt, összefogásban a lakókkal szeretnék véghezvinni.

A képviselőjelölteknek az egyesben és a négyesben 21 ajánlást, a kettesben, a hármasban, a nyolcasban, a kilencesben és a tízesben 24-et, az ötösben 22-őt, a hatosban és a hetesben 23 ajánlást kell összegyűjteniük. A szentesi polgármesterjelölteknek legalább 300 aláírást kell leadniuk a választási irodánál.

A Szentes TV felvétele a sajtótájékoztatóról:

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

A Jobbik a választókra bízza, melyik miniszterelnök-jelöltet támogatják

Összeült a Jobbik elnöksége, hogy megvitassák, kit támogatnak az előválasztás második fordulójában – írta saját …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés