Hirdetés
Home / Sport / Címvédőként ismét indul a Hungerit-Szentesi VK a Duna Regionális Ligában

Címvédőként ismét indul a Hungerit-Szentesi VK a Duna Regionális Ligában

Hirdetés

A román Steauau Bucurestivel és a szlovák Kassával kiegészülve szeptemberben ismét elindul a női vízilabda Duna Regionális Liga, amelynek a Hungerit-Szentesi VK is tagja lesz, valamint a második fordulót Szentesen rendezik meg – közölte honlapján a szentesi csapat.

Az elmúlt szombaton Hódmezővásárhelyen megtartották a Duna-liga második idényének a sorsolását. Bővült a bajnokság, immár nyolc csapat mérkőzik meg egymással. Négy forduló, négy helyszín, majd az ötödik hétvégén egy hatos döntőn dőlnek el a végső helyezések.

A Duna-liga első fordulóját szeptember 13-15. között a szerbiai Óbecsén rendezik meg, majd a második körben november 29. és december 1. között Szentesen találkoznak a csapatok. A harmadik és negyedik fordulónak, valamint a hatos döntőnek a helyszíne és pontos időpontja még nem ismert.

A regionális liga második idényének címvédőként vág neki a Hungerit-Szentesi VK, miután a márciusi döntőben 21–9 legyőztük az Egert.

A Duna-liga csapatai: Hungerit-Szentesi VK, Eger, Palilula (szerb), Vojvodina (Szerb), Red Star Belgrade (szerb), Rapid Bucuresti (román), Steaua Bucuresti (román), Kassa (szlovák).

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Előválasztás: Szűcs Ildikó nyerte a szentesi-csongrádi körzetet

A szavazatok összesítése után csütörtök délután kiderült, a Jobbik, a DK, az LMP és az …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés