Hirdetés
Home / Legfrissebb / Domború tükrök kerülnek a Hajnal és a Vécsei Károly utcai vasúti átjáróhoz

Domború tükrök kerülnek a Hajnal és a Vécsei Károly utcai vasúti átjáróhoz

Hirdetés

Amíg meg nem lesz a végleges megoldás, hamarosan kihelyezésre kerülnek nagyméretű domború tükrök, melyek nagymértékben fogják segíteni a biztonságos átkelést – közölte facebook oldalán Kiss Csaba István.

A Jövőnk Szentes képviselőjelöltje azt írt: Felsőpárton, a Hajnal utca és a Vécsei Károly utca találkozásánál egy nagyon veszélyes vasúti átjárót figyelt meg. Szabó Zoltán Ferenc képviselőtársának, polgármesterjelöltnek jelezte, majd egy közös bejárás, helyszíni szemle következett, ahol jelen voltak a MÁV, az önkormányzat műszaki osztályának és a Városellátó Intézmény szakemberei is.

,,Hosszas egyeztetés után, az került a jegyzőkönyvbe, hogy a problémát senki sem vitatja, itt valóban nagy a baj! Kidolgozásra kerül több megoldási lehetőség is, köztük a karos fél, vagy fénysorompós átkelés biztosítása, de már a vasúton történő átkelés szögének változtatása is nagy segítség lenne. Addig is, amíg meg nem lesz a végleges megoldás, hamarosan kihelyezésre kerülnek nagyméretű domború tükrök”

– fogalmazott.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés