Hirdetés
Home / Kékfény / Amíg tartott a lagzi, lopni ment a különterembe

Amíg tartott a lagzi, lopni ment a különterembe

Hirdetés

A rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki előbb egy lakodalomból lopott különböző használati tárgyakat, majd egy notebookot tulajdonított el Szentesen. Lopás miatt kell felelnie.

A gyanúsított 2019. június 1-jén éjszaka megjelent a belvárosban tartott lakodalom helyszínén, majd, mikor senki nem figyelte, bement a különterembe. Az ott elhelyezett női táskából két üveg parfümöt, egy ezüstkarkötőt, egy esernyőt, valamint egy slusszkulcsot tulajdonított el. A kulccsal kinyitotta az épület előtt parkoló személygépkocsit, amelynek kesztyűtartójából elvette az ott tárolt zsebkést, majd az autó indítókulcsát visszatette a táskába.

Két hét múlva egy, az utcán letámasztott bicikli kosarából vitt el egy őrizetlenül hagyott táskát, a benne lévő notebookkal és iratokkal együtt.

A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit előállítottak a Szentesi Rendőrkapitányságra. A 25 éves férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatásán beismerő vallomást tett.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés